Thumb

Dr. (HC) Susi Pudjiastuti

Menteri Kelautan dan Perikanan Kabinet Kerja taun 2014-2019 sing uga pengusaha lan presiden direktur PT ASI Pudjiastuti Marine Product, eksportir produk perikanan lan penerbangan PT ASI Pudjiastuti utawa Susi Air saking Jawa Barat.